Satunnainen kuva

Yhteystiedot

Anne Granström
Sivulantie 111
44300 Konnevesi
FINLAND
+358 400 678450
blackwizardskennel@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:3230640 kpl

Uusimmat kuvat

Tervetuloa Black Wizard's kennelin kotisivuille!

Olemme pienimuotoinen kennel Keski-Suomen ja Pohjois-Savon rajamailla, jossa kaikki koiramme asustelevat perheenjäseninä. Perheeseemme kuuluu mieheni Hannun lisäksi kaksi schipperkeä ja kolme  pieniamerikanpaimenkoiraa eli "pampaita". 

Kotona asuvien koirien lisäksi minulla on useampia koiria, jotka asustavat sijoitus-/yhteisomistusperheissään ympäri Suomea.

Tavoitteenani on kasvattaa ennen kaikkea hyväluonteisia, terveitä ja rotumääritelmän mukaisia toimintakykyisiä rotunsa edustajia. Kasvatus on pienimuotoista ja tapahtuu kotona. Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä: Suomen Kennelliitto, Suomen Koirankasvattajat ry sekä Suomen Schipperkekerho ry ja on Pieniamerikanpaimenkoirat ry. Olen käynyt kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Olen saanut myös Kennelliiton myöntämän Vuolasvirta-palkinnon ansioituneesta kasvatustyöstä.

Olen aikanaan touhunnut belgianpaimenkoirien kanssa ja kasvattanut yhden belggaripentueen, sekä sitten sijoitusvillakoirani pentueen myös. Kissoja olen kasvattanut yli 15 vuotta nimellä Habibin, mutta kissaharrastus on jäänyt nyt taka-alalle.

Ensimmäinen amerikanakitapentueemme syntyi elokuun 2007 lopussa ja ensimmäinen mudinpentue syntyi helmikuussa 2008, mutta näiden rotujen osalta kasvatus on jäänyt kokonaan. Ensimmäinen schipperkepentue syntyi helmikuussa 2012 ja tämän rodun parissa pyrin nyt jatkamaan. Tarkempia tietoja  schipperken pentuja-linkistä. Uusimpana rotuna siis nyt tuo pieni amerikanpaimenkoira ja ensimmäinen pentue tässä rodussa on syntynyt elokuussa 2020.

Kaikille pennuille pyritään tarjoamaan mahdollisimman hyvä alku ja monipuolisia kokemuksia ensimmäisten viikkojen aikana. Pennut madotetaan useasti, sirutetaan, eläinlääkäri tarkastaa ne ja mukaan tulee kattava pentupaketti sisältäen ruokaa, leluja, ohjeita jne.

Soittele, laita tekstari tai sähköpostia ja kysy lisää! ;-)

Valokuvat ovat nykyisin pääosin Facebook-sivuillani, joten täällä ei siksi valitettavasti kovin tuoreita kuvia ole.

Anne

PS. I speak also english!