Satunnainen kuva

Yhteystiedot

Anne Granström
Sivulantie 111
44300 Konnevesi
FINLAND
+358 400 678450
blackwizardskennel@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:934313 kpl

Uusimmat kuvat

Mudin pentuja

                         

*******************************************************************

24.7. 10 Pentuja syntyi kolmessa tunnissa seitsemän kappaletta! Viisi urosta, jotka kaikki ovat cifroja väriltään ja kahdella niistä on töpöhäntä ja kolmella pitkä häntä. Narttuja on kaksi, joista toinen on pitkähäntäinen cifra ja toinen töpöhäntäinen musta. Hitti-mamma ja kaikki pennut voivat hyvin ja synnytys sujui muutenkin oikein mallikkaasti. Kiitos paljon kaikille onnittelijoille! Kuvia löytyy pentujen omasta albumista.

                           KAIKILLA PENNUILLA ON KODIT!

Emänä on Hitti, Black Wizard's Brand-new Hit,

 http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN20564%2F08&R=238,

jolla kaikki terveystutkimustulokset ovat parhaat mahdolliset eli lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0 ja terveet silmät ja Hitti on luonteeltaan erittäin reipas ja avoin. Urokseksi on valittu Leo eli Irhaberki Csili Vili,

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN44581%2F08&R=238

joka on väriltään cifra (blue merle). Leolla on B/B lonkat, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet. Leo on myös varsin reipas nuori mies ja harrastaa agilitya ja on aloittanut jo kisauransa varsin menestyksekkäästi. Leo on suorittanut myös BH-kokeen hyväksytysti ja kilpailee myös TOKO:ssa. Sukusiitoskertoimeksi tulee 0% neljällä polvella laskettuna. Pentueen sukutaulu:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FIN44581/08&ReknoE=FIN20564/08

Pentueesta kiinnostuneet voivat ottaa minuun yhteyttä.

--------------------------------------------------------------------------------------

13.8.09 Kaikki lapsukaiset lähtivät uusiin koteihinsa elokuun ensimmäisen viikonlopun aikana täytettyään 7 vk. Kotipaikat ovat Mikkelissä, Kuopiossa, Sodankylässä, Suonenjoella ja Muuramessa. Alku on lähtenyt hyvin käyntiin joka perheessä ja Hippi sai "erotyönsä" tehtyä lomareissumme aikana Norjassa, eikä pentujen perään haikaillut kun kotiuduimme.

30.7.09 Tänään on lapsukaiset tutkittu ja terveiksi todettu ja kaikilla urospennuilla on kivekset. Viikonloppuna koko katras häipyykin jo maailmalle.

20.7.09 Lapset ovat viimein saaneet viralliset nimensä. Fakópoika on Black Wizard's Coach's Dream, kutsumanimeltään "Kiri", harmaa poika valk. pilkulla on Black Wizard's Corn Flake ja kutsumanimeltään "Muro", toinen harmaa poika on Black Wizard's Crackerjack kutsumanimeltään "Fürge", musta tyttö Black Wizard's Custom-built, "Hilma" ja toinen musta tyttö on Black Wizard's Codename Blackpepper eli "Lahja".

18.7.09 Pennut jo 5vk ja kaikki voivat hyvin. On ollut hienoa, että pennut ovat saaneet nauttia päivittäin ulkoilusta ja tutustua moniin ihmeellisiin asioihin.

13.6.09 Täällä on ollut tänään iloinen perhetapahtuma eli Hippi synnytti viisi pentua: yhden fakó-uroksen, kaksi mustaa narttua ja kaksi harmaata urosta. Synnytys sujui hienosti ilman apuja ja sekä Hippi-mamma että lapsoset voivat hyvin. Kaikilla pennuilla on kodit. Myöhemmin vielä tarkennetaan kuka menee minnekin. Toinen mustista tytöistä menee sijoitukseen. ;-) 

Hipin komea sulho on:

KANS MVA, FIN MVA, IRL MVA, EE MVA, RUS MVA, EW -09, W-08, EEJW-07 Cserenyfalvi Alkony eli Jokeri.

Jokeri on kauttaaltaan terve eli lonkat A/A, kyynärpät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet. Luonnetestistä Jokeri on saanut +155 p. Jokeri oli vuoden 2008 näyttelyissä menestynein mudi ja Hippi oli toiseksi menestynein. Sukusiitosprosentiksi tulee neljällä polvella laskettuna 3.99

Kuvia Jokerista löytyy albumista kohdasta H ja myös Mustapippurin kennelin sivuilta: http://personal.inet.fi/koti/mustapippurin/

Pennuilla albumissani oma kohta M) C-pennut.

--------------------------------------------------------------------------

10.10.08 Simo vaihtoi kotia alkuperäisen omistajan omien henk.koht. ongelmien vuoksi.

21.8.08 Hipin ja Elviksen kuusi kakaraa täyttävät tänään jo 6kk! Iloiset onnittelut rapsutuksineen Helmille, Hitille, Lumolle, Simolle, Taistolle ja Zorrolle.

1.5.08 Viimeinenkin mohikaani eli Taisto löysi kotinsa ja muutti tänään uuden perheensä luo Tampereelle.

12.4.08 Pennuille tuli torstaina ikää 7 viikkoa ja silloin haettiin jo kaksi ensimmäistä uusiin koteihinsa, Helmi ja Simo (ent. Enska). Eilen, perjantaina lähtivät sitten Lumo, Hitti ja Zorro. Taisto jäi vielä tässä vaiheessa tänne. Torstaina kävimme eläinlääkärin tarkastuksessa ja mikrosirutuksessa. Kaikki pennut todettiin terveiksi ja reippaiksi ja kaikilla uroksilta oli tunnettavissa kivekset.

3.4.08 Kuusi viikkoa täynnä ja me ollaan jo niiiiin isoja ja fiksuja. ;-) Näillä korvillanbsp;ainakin kuulee hyvin, katsokaapa vaikka kuvia. Ulkona käydään jo monta kertaa päivässä ja salamannopeasti juostaan talon ympäri kilpaa. Suurin pentu painaa jo yli kolme kiloa ja muut vähän vähemmän.

27.3.08 Pennuilla ikää viisi viikkoa ja aika on mennyt kuin siivillä. Koko ajan opitaan jotain uutta ja koetaan myös. Tänään mm. tutustuttiin traktorin renkaan vaihtoon ja Mozartin kanssa leikittiin seuraa johtajaa-leikkiä. Välillä vauhti on aivan huikea ja sitten aivan yks kaks veto loppuu ja nukahdetaan vaikka iskän päälle. Korvatkin on nousemassa jo monella pystyyn.

25.3.08 Viralliset nimet on viimein päätetty:

Harmaa isoin poika: Black Wizard's Backwoodsman, Simo, harmaa sileäturkkisin; poika: Black Wizard's Backseat Driver, Zorro, harmaa käkkäräturkkisin uros: Black Wizard's Beast Of Burden, Taisto, harmaa tyttö: Black Wizard's Basic Element, Helmi, musta isompi tyttö: Black Wizard's Black Sheep, Lumo, musta pienempi tyttö: Black Wizard's Brand-new Hit, Hitti.

20.3.08 Pennut täyttivät tänään 4 viikkoa ja sen kunniaksi käytiin muutaman minuutin pikavisiitillä pihalla ihmettelemässä, mistä pari kuvaakin albumissa. Hännät heiluu ja leikitään kovasti ja kokeillaan myös äänijänteitä välillä kilpaa. Suurin pentu, pienellä valk. merkillä varustettu uros painaa nyt 1830g ja muut vähemmän. Narttupennuilla siis kaikilla kodit ja pari urosta olisi vielä omia ihmisiään vailla. Kynsiä on leikattu jo moneen kertaan ja matokuuritkin on syöty kahteen kertaan.

16.3.08 Nyt ikää 3,5 viikkoa ja vauhti vaan kasvaa ja elinpiiri laajenee. Nyt ollaan kovasti jo harjoiteltu oikean ruoan syömistä. Lisäsin juuri pennuista uusia kuvia albumiin. Tänään kävi myös ensimmäistä kertaa uusia ihmisiä pentuihin tutustumassa ja kovasti koittivat lapsukaiset syliin kiivetä.

11.3.08 Ikää 2,5 viikkoa ja suurin mörssäri, harmaa valkoviiruinen poika painaa jo melkein 1300g. Laitoin kuvasarjan siitä pojasta tutkimusretkellä sängyllä.

7.3.08 Eilen tuli 2 viikkoa täyteen. Kaikilla on silmät auki ja vauhti alkaa kiihtyä. Painot ovat nyt n.800-900g. Luonne-eroja alkaa näkyä jo kummasti. Näin tummien ja yksiväristen pentujen valokuvaaminen vaan on tosi haasteellista ja niistä on tosi vaikea saada kunnon kuvia. Siksi valokuva-albumi ei täyty samaan malliin, kuin Vapun pentujen kohdalla. Kuvia kyllä napsitaan päivittäin, mutta suurin osa on valitettavasti julkaisukelvottomia. :-(

28.2.08 Pennuilla ikää tasan viikko ja kaikki hyvin. Painot ovat n.600g:n kieppeillä.

24.2.08 Kaikki hyvin eli painot nouseenbsp;kovaa vauhtia ja maitoa Hipillä riittää. Kuva-albumissa I-kansiossa on pentujen kuvia ja lisäilen aina silloin tällöin sinne uusia eli käykäähän kurkkimassa.

21.02.08 Vihdoinkin! ;-) Tänään syntyivät siis kauan odotetut Hipin pennut, joita tuli yhteensä kuusi. Olimmekin käyneet röntgenissä ja lukumäärä oli selvillä etukäteen. Narttuja on kolme, joista kaksi on mustaa ja yksi harmaa. Uroksia on myös kolme ja ne kaikki ovat harmaita. Hippi oli aivan loistava synnyttäjä ja selvisi kaikesta omin avuin. Kaikki pennutkin ovat varsin terhakoita ja olivat oitis tissillä. Sekä Hippi että lapsukaiset voivat kaikki oikein hyvin. Pienin painoi 270g ja suurin 343g.

10.2.08 Hippi voi hyvin, ruoka maistuu ja synnytys lähenee.

17.01.08 Tiineys on varmistettu ultralla ja sen mukaan pentuja olisi tulossa useita. Pentuja odotamme syntyväksi helmikuun puolen välin jälkeen. Toivotaan, että Hipin pahoinvointi hellittää ja ruoka rupeaa maistumaan paremmin. Nyt mamma vaan haluaisi nukkua omassa pedissään tai sohvalla peiton alla.

19.12.07 Rakkautta ensisilmäyksellä! ;-) ....nyt se on sitten tapahtunut eli Hippi astutettiin tänään. Astuminen sujui todella mallikkaasti ja ilman mitään apuja, vaikka molemmat olivat ensikertalaisia ja sulhollakin ikää jo 8,5v.

Hipin sulho on:

Sea-Rock Ehoton Elvis FIN32899/99 (kuvia albumissa)

Lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärpäät 0/0 ja silmät terveet

Luonnetestin tulos Elviksellä on 190p ja näyttelyistä saavutuksena kaksi sertiä. Sukusiitosprosentiksi tulee 5,6% kuudella polvella laskettuna (100% suvusta tiedossa).

Jos tämä Hipin pentue kiinnostaa, niin ota yhteyttä ja kysele lisää! ;-)